Belægning & Fliser

PRISER & BROCHURE

Vil du vide mere om vores priser og produkter?
Få en samlet pris 
på dit projekt eller bestil vores brochure, hvor du finder information om vores produkter.

Varianter

Dancert certificeret og af høj kvalitet

Hos Kaas-Pandrup Betonvarefabrik er vores betonfliser Dancert certificeret og af høj kvalitet. Den høje kvalitet gør, at fliserne har en meget lang levetid, så fliserne ikke skal skiftes før om mange år.

Ved belægning med havefliser kan man få en flot og unik belægning, da man kan kombinere fliser i forskellige dimensioner og farver. Derfor er havefliser populært anvendt til terrasse, gangarealer og indkørsler.

Vi har havefliser i forskellige tykkelser og priser. Til belægning af terrasser, gangstier og øvrige gangarealer er tynde fliser som udgangspunkt et godt valg.

Til belægning af indkørsler vil fliserne blive udsat for et større tryk. Her anbefaler vi derfor en lidt tykkere flise, som er stærkere.

For at gøre det lettere at bestille det korrekte antal fliser til dit belægningsprojekt, kan du bruge vores fliseberegner. Her kan du indtaste mål på arealet, der skal lægges fliser på og vælge et mønster.

 

NEDLÆGNING OG VEDLIGEHOLDELSE

For at opnå et godt resultat af den færdige belægning er det vigtigt, at såvel underlag, afretning, lægning og fugning udføres korrekt og vedligeholdes efter forskrifterne.

Se meget mere om nedlægning og vedligeholdelse her.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.