Cirkler, plantekummer m.v.

PRISER & BROCHURE

Vil du vide mere om vores priser og produkter?
Få en samlet pris 
på dit projekt eller bestil vores brochure, hvor du finder information om vores produkter.

Varianter

Cirkler, plantekummer mv.

Belægningsmaterialer skal være både robuste og æstetisk tilfredsstillende. Uanset om du bygger indkørsel i beton, hvor vægten lægges på brugbarhed, eller en terrasse til baghaven med dertilhørende højere forventninger til udseendet, er det brugte materiale det vigtigste element.

Cirkelsten kan være en udtryksfuld måde at designe sit hjem på. Et unikt look og personlig have kan fremelskes ved at bruge og sammensætte forskellige belægningsmaterialer. Flotte mønstre kan skabe hyggelige opholdsområder, og en væg af sten kan delvist afskærme og beskytte dem mod vejret.

Runde terrasser er skønne forsamlingssteder. Deres æstetik kan underbygges med siddepladser, et bålsted eller udendørs spisested, og så er din have pludselig et fantastisk hyggeligt sted for dig, familien og vennerne at være.

Her på siden fører KP-Beton bla. plantekummer, knækfliser, brosten, centersten og - naturligvis - cirkelsten. De kan alle med fordel bruges til at tilføre din have det helt rigtige personlige udtryk, der gør dine omgivelser til en nydelse.