BROSTEN

PRISER & BROCHURE

Vil du vide mere om vores priser og produkter?
Få en samlet pris 
på dit projekt eller bestil vores brochure, hvor du finder information om vores produkter.

Cementbrosten / Granitbrosten

Flere varianter brosten

Cementbrosten kaldes også gerne for 10x10-propper. De er det oplagte valg til at lægge imellem havefliser eller bruge i hjørner og kanter, hvor man ellers ville have brugt tilskårede fliser. Brug også cementbrosten til belægning i felter. Resultatet vil være dekorativt og spændende.

Du kan vælge mellem grå og sorte cementbrosten, og de fås i både 6 og 7 centimeters tykkelse.

Granitbrosten fås i følgende varianter:

  • Grå granitbrosten (9x9x9 cm)

  • Sort granitbrosten (10x10x10)

Cement brosten

Dimension i cm Farve Vægt pr. stk. Antal pr. m² Antal pr. palle
10x10x6 Grå 1,3 100 450
10x10x6 Sort 1,3 100 450
10x10x7 Grå 1,7 100 450
10x10x7 Sort 1,7 100 450

Granit brosten

Dimension i cm Farve Vægt pr. stk. Antal pr. bigbag Antal pr. m²
Porto Fino - Ca. 9x9x9 Grå Ca. 2,0 300 Ca. 85
India Black - Ca. 11x11x11 Sort Ca. 2,9 300 Ca. 70

Granit brosten leveres med kranbil i bigbag á 300 stk. Bigbag står på en palle.

Galleri

Er du i tvivl om hvilken type sten du gerne vil have, så kontakt os på mail eller telefon.

ØNSKER DU EN PRIS?

Få en samlet pris på dit projekt og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Hurtig levering

Altid de bedste produkter 

Fantastisk support

Cementbrosten/Granitbrosten - En tidsløs klassiker

Granitbrosten er en klassisk, tidløs belægningssten. Den kaldes også for chaussésten, og kan bruges når du ønsker et rustikt, elegant resultat.

Brug chaussésten imellem havefliserne eller i hjørnerne, hvor du ellers ville have tilskåret dine fliser for at passe. Brosten er en mindre belægningssten, og du har derfor store muligheder for at være kreativ med den, hvor man eventuelt kan lave flotte felter/mønstre. Oplev den dekorative effekt, som stenene giver - enten alene eller i samspil med andre af vores belægningssten.

 Hvad er cementbrosten?

Cementbrosten, også kaldet 10x10-propper, er en populær type belægning, der ofte bruges til at lægge imellem havefliser eller anvendes i hjørner og kanter, hvor tilskårne fliser normalt ville blive brugt. Disse små betonsten er kendt for deres alsidige anvendelsesmuligheder og dekorative udseende.

 Anvendelse af cementbrosten i haven

Cementbrosten er et oplagt valg til at skabe dekorative elementer i din have. De kan bruges til at lave mønstre eller rammer rundt om dine havefliser, hvilket tilføjer en unik og spændende dimension til din udendørs indretning. Du kan også bruge cementbrosten til at skabe belægning i felter, hvor de vil tilføje et interessant visuelt element til din have.

 Fordelene ved at anvende cementbrosten

Der er flere fordele ved at vælge cementbrosten til din belægning. For det første er de alsidige og kan tilpasses til forskellige former, størrelser og mønstre, hvilket giver dig mulighed for at skabe et personligt præg på din belægning. Desuden er Cementbrosten holdbare og kan modstå det danske klima samt belastning fra gående og kørende trafik.

Hvorfor vælge cementbrosten?

Cementbrosten er en populær og dekorativ løsning til belægning i haven. De kan bruges til at skabe unikke mønstre og tilføje spændende detaljer til dine havefliser eller bruges i hjørnerog kanter. Med deres alsidighed og holdbarhed er cementbrosten et oplagt valg til din belægning. Udforsk de mange muligheder, de tilbyder, og skab en smuk og funktionel udendørs indretning med cementbrosten - resultatet vil være dekorativt og spændende.