Kantafgrænsning

PRISER & BROCHURE

Vil du vide mere om vores priser og produkter?
Få en samlet pris 
på dit projekt eller bestil vores brochure, hvor du finder information om vores produkter.

Kantafgrænsning fra KP-Beton

Ved en have, indkørsel eller terrasse er det vigtigt, at de overordnede linjer bevares og belægningen holder. Hvis du ønsker at bevare den flotte symmetri på indkørslen eller holde terrassefliserne på plads, så kan kantafgrænsning være en god idé. Med en veludført kantafgrænsning fra KP-Beton får du et veldefineret udtryk på fliserne, græsset, grusset, asfalten, sandet eller betonet. Der laves ofte kantafgrænsninger for at vise overgangen mellem to overfladebelægninger, dette kunne være overgangen fra græs til grus i haven, fra asfalt til fliser eller fra græs til brolægning.

Kantafgrænsning

Dimension i cm Farve Vægt pr. stk.
Antal pr. palle
10x17,5x60 Grå 22 48
10x17,5x60 Sort 22 48
15x20x60 Grå 41 36

Men hvad kan det bruges til?

Kantafgrænsning bruges til at holde sammen på en belægning, og det er vigtigt for at holde planlagte linjer og kurver intakte. Med vores store udvalg af fliser og belægningssten i forskellige størrelser og former sikres stabilitet, mens fundamentets udtryk bevares. Du kan vælge, hvordan formen på kantafgrænsningen skal være, så resultatet bliver tilpasset dine behov. Ved indkørsler er det eksempelvis vigtigt at lave kantafgrænsning, da trykket fra en personbil kan give forskydninger og reducere belægningens levetid.

Sikre dine belægningssten med kantafgrænsning

Kantafgrænsning er en vigtig faktor for at opretholde linjer og kurver på din belægning, men  også vigtigt for stabiliteten af din belægning. Med vores store udvalg af fliser og belægningssten i forskellige størrelser og former, kan du vælge den rigtige kantafgrænsning, der vil sikre stabiliteten og bevare belægningens udtryk.

Tilpas kantafgrænsning til dine behov

Vi giver dig mulighed for at tilpasse formen på din kantafgrænsning, så du får det bedste resultat for dit projekt. Om det er en enkel ret linje eller en kompleks kurve, har vi et bredt udvalg af belægningssten og fliser, der vil give dig den ønskede form og sikkerhed for din belægning.

Hold linjerne og belægningen på plads

Når du har en have, indkørsel eller terrasse, ønsker du sikkert at bevare det overordnede udtryk og linjer.
Men det kan være svært at holde belægningen på plads, og det er her kantafgrænsningen kommer ind i billedet.

Med kantafgrænsning fra Kaas Pandrup Betonvarefabrik kan du holde de flotte symmetriske linjer på indkørslen og sørge for, at dine terrassefliser ikke bevæger sig.
En veludført kantafgrænsning giver et veldefineret udtryk på fliserne, græsset, gruset, asfalten, sandet eller betonen.

Sikre overgangen mellem belægningerne

En kantafgrænsning er også en god idé for at vise overgangen mellem to overfladebelægninger.
Dette kan eksempelvis være overgangen fra græs til grus i haven, fra asfalt til fliser eller fra græs til brolægning.

Det er særligt vigtigt at lave en kantafgrænsning ved indkørsler, da trykket fra en personbil kan give forskydninger og reducere belægningens levetid.
Med vores store udvalg af fliser og belægningssten i forskellige størrelser og former 
sikres stabilitet, mens belægningens udtryk bevares.

Kontakt os i dag for mere information om vores store udvalg af belægningssten og fliser samt den bedste kantafgrænsning for dit projekt.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.