Fundablokke

PRISER & BROCHURE

Vil du vide mere om vores priser og produkter?
Få en samlet pris 
på dit projekt eller bestil vores brochure, hvor du finder information om vores produkter.

Fundablokke

Fundablokke

Hos K.P Beton er du altid garanteret god kvalitet og høj service, uanset hvilke betonvarer du skal bruge til dit byggeprojekt. Her på siden finder du vores fundablokke, som er velegnede til at lave fundamenter. Vi har fundablokke i mange forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde nogle med de helt rigtige dimensioner. Vi leverer blokkene i bredderne 15, 19, 23, 29, 33 og 40 cm.

Herunder kan du læse meget mere om vores fundablokke, så du er godt klædt på til at vælge de helt rigtige materialer. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services, så er du altid velkommen til at sende en mail eller ringe ind på telefon. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Galleri

Er du i tvivl om hvilken type du gerne vil have, så kontakt os på mail eller telefon.

Fundablokke - hvorfor vælge en fundablok?

Fundablokke er kendt for at være solide, robuste og fleksible. De er karakteristiske ved at være formet som bogstavet H, hvilket har givet dem navnet H blokken. De bliver også kaldt for sokkelblokke, fordi de hovedsageligt benyttes til opbygning af fundamenter, sokler, støttemure, kældertrapper samt ind- og udvendige vægge. Hvis du mangler blokke til fundamentprojekter, så er fundablokken det helt rigtige for dig.

Det kunne eksempelvis være, at du vil bygge en støttemur ud af fundablokke, som skal laves til haven. Du har ligeledes gode muligheder for at lave ind- eller udvendige vægge, kældervægge og lyskasser. Mulighederne er mange med fundablokke, og det er ofte kun fantasien, der sætter begrænsninger.

 

Dimensioner på vores fundablokke

Det er vigtigt for os, at du finder de helt rigtige blokke, der passer til netop dit projekt. Derfor får du herunder oplysninger omkring dimensionen af vores fundablokke, antal blokke pr. palle, betonforbrug samt vægt i kilo.

Dimension i cm Antal pr. palle Betonforbrug i liter pr. blok Vægt i kg/pr. stk.
15x20x50 60 Ca. 7,4 17,25
19x20x50 60 Ca. 10,6 18,4
23x20x50 48 Ca. 13,5 20,4
29x20x50 36 Ca. 19,0 21,3
33x20x50 36 Ca. 22,5 22,5
40x20x50 24 Ca. 28,4 23,8

Anvendelse af fundablokkene

Fundablokken går også under betegnelsen forskallingsblokken, fordi blokkene forskydes i forbandt med en halv bloklængde fra skift til skift. Efter fundablokkene er placeret på en række, fyldes hulrummene med fabriksbeton, så soklen kan støbes. Du kan eventuelt vælge at fylde hulrummene med armeringsjern til at starte med, dette vil øge trækstyrken af dit fundament. Når betonen er størknet, så har du fået en stærk sokkel.

Levering af fundablokke

Når du har besluttet dig for, hvilke blokke der passer til dit projekt, så kan du bestille din ordre gennem vores online formular eller ringe/skrive ind til os med din bestilling. Prisen for fragt vil i høj grad afhænge af din bestilling samt afstanden fra vores lager til dit byggeprojekt. Hvis du har særlige ønsker til en specifik leveringsdato eller en hasteopgave, så må du meget gerne skrive det i din formular. Vi kommer ud hurtigst muligt.

Få en samlet pris på dit projekt

Hos K.P. Beton har vi mange års erfaring med byggeprojekter, og den erfaring kommer os til nytte, når du ønsker råd og vejledning omkring dit projekt. Hvis du står i en situation, hvor du er i tvivl om, hvilke betonmaterialer du bør vælge, og hvordan de kan anvendes, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan ringe ind på telefon 98 24 75 22 eller sende en mail til info@kp-beton.dk.

Vi lytter altid til, hvad du har at sige og vil gerne komme med et uforpligtende bud til dig. På denne måde får du gennemsigtighed i aftalen og ved præcist, hvad du kommer til at betale for vores services. Udfyld vores online formular, så kommer vi med et uforpligtende bud, så du har noget at forholde dig til. På denne måde er du et skridt tættere på at få realiseret dit projekt.

ØNSKER DU EN PRIS?

Få en samlet pris på dit projekt og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Hurtig levering

Altid de bedste produkter 

Fantastisk support

Behov for hjælp?

Har du behov for yderligere informationer om vores produkter? Tag kontakt til os allerede i dag og få svar på dine spørgsmål.

Fundablokke på lager