Brøndringe

PRISER & BROCHURE

Vil du vide mere om vores priser og produkter?
Få en samlet pris 
på dit projekt eller bestil vores brochure, hvor du finder information om vores produkter.

Brøndringe

Hvad er brøndringe?

Når brøndringe anvendes til udledning af regn- og spildevand, så monteres ringene på den måde, at de lægges ned i jorden og sættes sammen som en forbindelse mellem f.eks. en ejendom og en recipient. Brøndringene fungerer således som en spildevandsudleder fra septiktanken og recipienten.

Hos KP-Beton levere vi brøndringe i beton til mange forskellige formål. De kan eksempelvis bruges til kloakering og spildevand eller brøndtilslutning.

Vores brøndringe kan bestilles i forskellige størrelser hvor vi har et stort udvalg til forskellige formål.

Har du behov for at hjælp til at vælge den rigtige ring, så står vi klar til at hjælpe med at finde den rette løsning til dig.

Brøndringene har mange fordele da materialet i beton både er stærkt og tåler et stort pres - dette medfører også at brøndringene ikke tager skade under belastninger fra eksempelvis jord og vejrforhold i mange år.

På trods af den høje vægt er brøndringene nemme, at arbejde med når man har valgt den brøndring der passer til sit projekt.

Galleri

Kontakt os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til vores brøndringe.

Beton brøndringe

Beton brøndringe er fremstillet af den bedste beton. Brøndringene fås i forskellige størrelser afhængigt af, hvad de skal bruges til.

Vi har brøndringe i mange forskellige mål:

Dimension i cm Ca. vægt pr. stk.
60x50x6 150
60x50x6 med bund 210
80x50x6 190
80x50x6 med bund 270
100x25x8 155
100x50x8 310
100x50x8 med bund 500
125x50x10 480
125x50x10 med bund 680

Alle mål er indvendige mål. Brønde større end 125 cm - forhør venligst

Brøndringe også til haven

Er du træt af din have eller gårdsplads? Så find kreativiteten frem og brug en eller flere brøndringe til udsmykning af din have eller gårdsplads. Her kan du lægge en brøndring vandret og bruge den som ramme for et bed til diverse beplantninger eller urter. Det skaber et moderne rustikt udtryk og samtidig praktisk.

Derudover kan du også bruge brøndringe til et springvand i haven. Placer ringen rundt om et kloakdæksel med springvandshovedet monteret på kloakdækslen. En nem og flot løsning.

Husk at vi også har andre dele til brønde. Se vores udvalg af brønddæksler i beton, brøndkegler og jerndæksel.

ØNSKER DU EN PRIS?

Få en samlet pris på dit projekt og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Hurtig levering

Altid de bedste produkter 

Fantastisk support

Behov for hjælp?

Har du behov for yderligere informationer om vores produkter? Tag kontakt til os allerede i dag og få svar på dine spørgsmål.

brøndringe